Hallitusammattilaiseksi hakeminen

Asiantuntijarekisteriin hakeminen

Rekisteriin voivat hakeutua eri alojen asiantuntijat, jotka katsovat, että he voivat omalta osaltaan tuoda lisäarvoa asunto-osakeyhtiöiden hallitustoimintaan. Rekisteriin hyväksyttävien henkilöiden tulee osoittaa niin teoreettista osaamista kuin käytännön kokemusta omalta osaamisalueeltaan.

Hallitusammattilaiset ja hallitusasiantuntijat muodostavat säännöllisesti kokoontuvan neuvottelukunnan, jossa ratkaistaan taloyhtiöiden ajankohtaisia ongelmia ja kehitetään hyvää hallitustyöskentelyä. Asuntoyhtiöiden työskentelyyn tai niiden konsultointiin osallistuvien asiantuntijoiden palkkio määräytyy kunkin asiantuntemuksen, koulutuksen, kokemuksen ja työpanoksen mukaan.

Asiantuntijarekisteriin merkityiltä jäseniltä jäsenmaksu on 120 euroa. Liittymismaksuna peritään asiantuntijarekisteriin mekrittäviltä hallitusammattilaisilta ja hallitusasiantuntijoilta 100 euroa. Asiantuntijarekisteriin merkityillä jäsenillä on mahdollisuus saada yrityksensä logo näkyviin erillishintaan. Ota yhteyttä asiamieheen.

Akhan hallitus käsittelee hakemukset ja rekisteröi hyväksymänsä asiantuntijat.

Perustiedot
Kokemus ja kiinnostuksenkohteet
Lisätietoja
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) ROSKAPOSTIESTO: syötä merkit ylläolevasta kuvasta, kirjainkoolla ei ole väliä.