Ajankohtaista

<< <  Sivu 3 / 4  > >>

maanantai, elokuu 27, 2012

Ilmoita taloyhtiösi mukaan Julkisivuremontti 2012 –kilpailuun.

perjantai, helmikuu 10, 2012

Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusasiantuntijat AKHA ry  järjestää yhdessä Suomen kiinteistöliitton kanssa Vuoden 2012 putkiremontti -kilpailun.

keskiviikko, elokuu 24, 2011

Kilpailun tarkoituksena on edistää asunto-osakeyhtiöiden julkisivukorjaamisen hyvien käytänteiden viemistä niille tahoille, jotka tarvitsevat julkisivujen korjaamista, tekevät julkisivukorjaamista koskevia päätöksiä ja suunnittelevat tai toteuttavat hyviä julkisivuja.

Vielä ehdit ilmoittautumaan kilpailuun mukaan elokuun 2011 loppuun mennessä.

Lue elokuun lehdistötiedoteesta lisää.

keskiviikko, elokuu 24, 2011

Kiinteistöliitto jäsenyhdistyksineen järjestää yhteistyötahojensa kanssa taloyhtiöiden hallitustyöskentelyn kehittämispäivän lauantaina 24.9. klo 10-16 Helsingin Messukeskuksessa.

torstai, kesäkuu 23, 2011
Taloyhtiöiden hyvät käytännöt liikkeelle - Puheenjohtajaklubi käynnistyy Hämeessä. Lue lisää.
keskiviikko, maaliskuu 2, 2011
Kilpailussa etsitään taloyhtiötä kehittävää tekoa, joka hyödyttää mahdollisimman monia taloyhtiön asukkaita ja parantaa yhteishenkeä ja asumisviihtyvyyttä. Kilpailun teemana on tänä vuonna hallinto haltuun asunto-osakeyhtiössä.
tiistai, maaliskuu 1, 2011
Kilpailun tarkoituksena on edistää putkistojen korjaamisen hyvien käytänteiden viemistä niille, jotka tarvitsevat putkistojen korjaamista, tekevät niitä koskevia päätöksiä, suunnittelevat tai toteuttavat onnistuneita putkistojen korjauksia.

Lue lisää Vuoden Putkiremontti -kilpailusta.
torstai, helmikuu 10, 2011
Kiinteistöliitto on julkaissut taloyhtiöiden yhtiökokouksista sarjan opasvideoita.
tiistai, tammikuu 11, 2011

Kiinteistöliitto ja AKHA julkaisevat 11.1.2011 Hyvä hallintotapasuosituksen, joka täydentää taloyhtiöiden lakisääteisiä menettelyjä ja toimintatapoja, selkiyttää toimijoiden rooleja ja lisää hallinnon ennakoitavuutta ja avoimuutta. Tämä on tärkeää uuden asunto-osakeyhtiölain nostatettua kiivastakin keskustelua taloyhtiöiden ja isännöinnin toiminnasta.

tiistai, joulukuu 21, 2010
Asunto-osakeyhtiölakiuudistus vaatii kiinteistönpidolta lisää ammattimaisuutta. Lain asettamien vastuiden pn pelätty jopa karkottavan maallikoita hallitustyöskentelystä. Ulkopuolisesta hallitusasiantuntijasta tulee tuttu näky yhä useammassa taloyhtiössä. Hän tuo päätöksentekoon pitkän tähtäimen näkemystä. (Pirkanmaan Asunto&Kiinteistö lehti 4/2010. Teksti Pauli Seppälä).