Ajankohtaista

<< <  Sivu 4 / 4

torstai, kesäkuu 23, 2011
Taloyhtiöiden hyvät käytännöt liikkeelle - Puheenjohtajaklubi käynnistyy Hämeessä. Lue lisää.
keskiviikko, maaliskuu 2, 2011
Kilpailussa etsitään taloyhtiötä kehittävää tekoa, joka hyödyttää mahdollisimman monia taloyhtiön asukkaita ja parantaa yhteishenkeä ja asumisviihtyvyyttä. Kilpailun teemana on tänä vuonna hallinto haltuun asunto-osakeyhtiössä.
tiistai, maaliskuu 1, 2011
Kilpailun tarkoituksena on edistää putkistojen korjaamisen hyvien käytänteiden viemistä niille, jotka tarvitsevat putkistojen korjaamista, tekevät niitä koskevia päätöksiä, suunnittelevat tai toteuttavat onnistuneita putkistojen korjauksia.

Lue lisää Vuoden Putkiremontti -kilpailusta.
torstai, helmikuu 10, 2011
Kiinteistöliitto on julkaissut taloyhtiöiden yhtiökokouksista sarjan opasvideoita.
tiistai, tammikuu 11, 2011

Kiinteistöliitto ja AKHA julkaisevat 11.1.2011 Hyvä hallintotapasuosituksen, joka täydentää taloyhtiöiden lakisääteisiä menettelyjä ja toimintatapoja, selkiyttää toimijoiden rooleja ja lisää hallinnon ennakoitavuutta ja avoimuutta. Tämä on tärkeää uuden asunto-osakeyhtiölain nostatettua kiivastakin keskustelua taloyhtiöiden ja isännöinnin toiminnasta.

tiistai, joulukuu 21, 2010
Asunto-osakeyhtiölakiuudistus vaatii kiinteistönpidolta lisää ammattimaisuutta. Lain asettamien vastuiden pn pelätty jopa karkottavan maallikoita hallitustyöskentelystä. Ulkopuolisesta hallitusasiantuntijasta tulee tuttu näky yhä useammassa taloyhtiössä. Hän tuo päätöksentekoon pitkän tähtäimen näkemystä. (Pirkanmaan Asunto&Kiinteistö lehti 4/2010. Teksti Pauli Seppälä).
tiistai, heinäkuu 6, 2010

1.7.2010 voimaan astunut uusi asunto-osakeyhtiölaki tuo muutoksia taloyhtiöiden toimintaan.

tiistai, heinäkuu 6, 2010

AKHAn uudistuneet nettisivut on avattu! Sivuilta löydät entistä helpommin tietoa AKHAn tarjoamista palveluista.

torstai, helmikuu 4, 2010

Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusasiantuntijat AKHA ry:n asiamiestehtävät ovat siirtyneet vuoden 2010 alusta Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen hoidettaviksi.