Ajankohtaista

Lisätty: 21. lokakuuta 2018

Vuoden 2018 putkiremonttikilpailu on käynnistynyt ! Kilpailuaika 18.10.2018- 3.12.2018.


Etsimme onnistuneita putkiremontteja. Kohteen, joka on valmistunut 1.1.2017–15.10.2018, voi ilmoittaa kilpailuun putkiremontin tilaaja, urakoitsija, suunnittelija tai projektin johtaja.

Kiinteistönomistajan on annettava suostumuksensa kilpailuun ilmoittautumiselle.

Kilpailun järjestävät Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n, Rakennusteollisuus RT ry:n jaSuunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n kanssa. Tiedustelut kilpailusta: info@vuodenputkiremontti.com.

Oheisena linkit:

Putkiremonttikilpailun 2018 tiedote

Putkiremonttikilpailun 2018 säännöt

Kilpailun osallistumislomakkkeisto

Kilpailun osallistumislomakkeisto (excel)

 

 KILPAILUTIEDOTE 2018

 

Asuintalojen korjaustarve on noin 1,5 miljardia euroa vuodessa.  Korjaustarpeen jättämä kasvaa, koska korjauksia ei tehdä ajallaan eri syistä. Suomessa on lähes

90 000 asunto-osakeyhtiötä ja yhä useampi suomalainen kohtaa putkiremontin elämänsä jossain vaiheessa. Vuoden putkiremontti -kilpailulla alan keskeiset järjestöt haluavat nostaa esiin alan ja yleisön tietoon toteutuneita, onnistuneita hankkeita, joissa on kehitetty yhteistyössä toimintatapoja ja menetelmiä asiakaskeskeisten ja kustannustehokkaiden putkiremonttien puolesta. Putkiremonttikilpailun tulosten julkistamisella haluamme vähentää putkiremontteja kohtaan tunnettuja pelkoja ja kannustaa taloyhtiöitä remonttien käynnistämiseen ajallaan ja alaa entistä parempiin suorituksiin. Kilpailun voitto on tunnustus tästä työstä!

 

Kuka osallistuu?

Kohteen, joka on valmistunut 1.1.2017–15.10.2018, voi ilmoittaa kilpailuun putkiremontin tilaaja, urakoitsija, suunnittelija tai projektin johtaja.

Kiinteistönomistajan on annettava suostumuksensa kilpailuun ilmoittautumiselle.

 

Kuka järjestää?

Kilpailun järjestävät Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n, Rakennusteollisuus RT ry:n ja Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n kanssa.

 

Milloin?

Kilpailuun ilmoittaudutaan 18.10.–3.12.2018.

Tuomaristo valitsee voittajan ja kunniamaininnan saajat. Tulokset julkistetaan 29.1.2019 Korjausrakentaminen 2019 -tapahtumassa ja järjestäjien kotisivuilla.

 

Miten osallistun?

Lataa 3-sivuinen osallistumislomake AKHAn verkkosivuilta (latauslinkki). Täytä lomake ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen ilmoittaudu@vuodenputkiremontti.com viimeistään 3.12.2018. Kilpailun säännöt löydät AKHAn verkkosivuilta (linkki). Tiedustelut: info@vuodenputkiremontti.com.

 

 

akha.fi   www.sulvi.fi   www.lvi-tu.fi   skolry.fi/ajankohtaista   www.rakennusteollisuus.fi