Ajankohtaista

Lisätty: 2. maaliskuuta 2011

Vuoden Taloyhtiöteko -kilpailu käynnissä


Kilpailussa etsitään taloyhtiötä kehittävää tekoa, joka hyödyttää mahdollisimman monia taloyhtiön asukkaita ja parantaa yhteishenkeä ja asumisviihtyvyyttä. Kilpailun teemana on tänä vuonna hallinto haltuun asunto-osakeyhtiössä.

Vuoden taloyhtiöteko 2011 – kilpailu

Taloyhtiötapahtumassa palkitaan parhaat Vuoden taloyhtiötekoon osallistuneet kilpailuehdotukset. Kilpailussa etsitään taloyhtiötä kehittävää tekoa, joka hyödyttää mahdollisimman monia taloyhtiön asukkaita ja parantaa yhteishenkeä ja asumisviihtyvyyttä.

Kilpailun teemana on tänä vuonna hallinto haltuun asunto-osakeyhtiössä. Oletko ollut mukana kehittämässä hyvän hallintotavan mukaista toimintaa, joka on tuonut merkittäviä muutoksia ja parannuksia mukanaan? Tuo toimintamallisi näkyville ja osallistu kilpailuun. Vuoden Taloyhtiöteko myönnetään henkilölle, taloyhtiölle, järjestölle tai yritykselle, joka on toiminnallaan parantanut ja kehittänyt taloyhtiön hallintoa vuoden 2010 aikana.

Teko voi olla pieni tai suuri, tärkeintä on taloyhtiön hallinnon toimivuuden parantaminen. Parhaan idean ja oivalluksen toteuttaja palkitaan 2000 euron arvoisella rahapalkinnolla, joka voidaan myös jakaa useammalle palkittavalle. Tämän lisäksi voidaan jakaa kunniamainintoja.

Osallistu ja lähetä vapaamuotoinen kilpailuehdotuksesi 4.4.2011 mennessä toimitusjohtaja Keijo Kaivannolle sähköpostitse keijo.kaivanto@kiinko.fi tai postissa Kiinteistöalan Koulutuskeskus, Malmin asematie 6, 00700 Helsinki.

Ohjeet Vuoden taloyhtiöteko 2010 kilpailun osallistumiseen.

  • Kuvaa taloyhtiön hallinnon parantamiseksi tai kehittämiseksi tehtyä tekoa tai idea, joka on toteutettu vuoden 2010 aikana.
  • Teko tai idea voi olla toteutettu omassa tai jossain muussa taloyhtiössä.
  • Tiivistä idean sisältö kilpailulomakkeelle. Voit lisätä myös liitteitä.
  • Osallistu 4.4.2011 mennessä.
  • Lisätietoja www.taloyhtiotapahtuma.net